RaceConnect

Legends Sprint Racing

Assetto Corsa

PC

Race Frequency:

Season Length:          

Weekly

9

races

Race Day:

Race Start Time:

Mon

1900

UTC/GMT

Practice? 

Qualifying?

Race Duration:

Yes

Yes

15

minutes

Live stream?

Commentary?

Streaming platform:

No

No

None yet...

league description

GF_Ad_square.png
Grid Finder Facebook.png

The series will be run to the RaceConnect Racing Rules as published on the www.raceconnect.com site.

The Legends Sprint Racing Series will be held over 9 rounds, and has 3 scheduled meetings with 3 x 20 minute races per meeting.

The championship features the Legends Cars Mod (Available once registered with simracing.gp).

 

Monday 8th Feb - Brands Hatch Indy
Monday 8th Mar - Bikernieki (Short 'Oval' Curcuit).
Monday 12th Apr - Ahvenisto

 

Event Timetable (all timings are approximate, subject to server automated switchover etc):

Practice 1: 7:00pm UK Time - 30 minutes
Qualifying 1: 7:30pm UK Time - 15 minutes
Race 1: 7:45pm UK Time - 20 minutes

Participants will need to leave the server after race 1, search for the race 2 server, and rejoin when it's running.

 

Practice 2: 8:15pm UK Time - 15 minutes
Qualifying 2: 8:30pm UK Time - 15 minutes
Race 2: 8:45pm UK Time - 20 minutes

Participants will need to leave the server after race 3, search for the race 3 server, and rejoin when it's running.

 

Practice 3: 9:15pm UK Time - 15 minutes
Qualifying 3: 9:30pm UK Time - 15 minutes
Race 3: 9:45pm UK Time - 20 minutes

A standing start will feature in all races.

Discussion for this event can be found on the RaceConnect Discord Channel

support grid finder!